Key & taemin SM auditon, and Onew pre-debut video


Holaa ini adalah video-video audisi SM key sama taemin, sama video pre-debut onew. Sebenernya sih yang key sama taemin udah liat, tapi yang onew baru nemu sekarang. hmm wondering is there video of Jjong’s audition? I’m curious of his voice ^_^ oh ya SM kalo audisi emang massal gitu ya? kok bareng-bareng dancenya ah kecewa saya ga jadi ikutan audisi di malay ah wkwk

buset napsu amat dancenya ckck tapi ga rugi sih toh sekarang jadi pujaan para lockets 😀

lucuu banget taemin pas lagi ngomong 😀

ini dia favorit saya hoho lucu sekali onewnya pipinya chubby~

credits: lovemickytobits and ReikoSasaki on youtube

source: forevershiningshinee

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: